Koffie met Zorg


Koffiebranderij waar "Koffie met Zorg" door zorg bereid wordt.

Pagina's

23 maart 2016

Koffie met Zorg naar Duitsland

Zaterdag 19 maart was het zover, de eerste koffielevering naar Duitsland. Onze reis ging naar Motorhotel am Vulkanberg, in Manderscheid in de mooie Eifel. Geen onbekend adres, want al meerdere motortrips brachten ons naar dit oergezellige hotel. Het welkom door Wim en Marja Slikker was dus weer als vanouds heel hartelijk!

Dit hotel richt zich voornamelijk op de grote groep motorrijders die graag rondrijden over de vele prachtige wegen in de Duitse Eifel. Ook de Moezel is gemakkelijk te bereiken, altijd goed voor mooie kilometers. Hoewel uiteraard de wandelaar ook van harte welkom is! Voor de motorrijders biedt dit hotel een overdekte motorstalling, heerlijke luxe kamers en uitstekende avondmaaltijden. Een zonnig terras met mooi uitzicht, om na die mooie rit van een heerlijke biertje of Moezelwijntje te genieten is natuurlijk ook aanwezig.

En nu kan een ieder daar dus ook genieten van heerlijke koffie met Zorg, en dragen Wim en Marja hun steentje bij om zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een zinvolle dagbesteding te bieden.

Een kleine fotoimpressie van het hotel :
Natuurlijk hebben wij ook het Koffie met Zorg certificaat overhandigd, altijd even een plechtig momentje. Wim en Marja, wij zijn blij met jullie steun en hopen op een lange samenwerking. 

Meer weten over dit geweldige hotel? Bezoek dan de website van Motorhotel Am Vulkanberg. Een aanrader, ook voor de niet-motorrijder!