Koffie met Zorg


Koffiebranderij waar "Koffie met Zorg" door zorg bereid wordt.

Pagina's

20 oktober 2015

Vedotec BV

Weer een ondernemer die ons initiatief steunt en elke dag geniet van heerlijke koffie op de werkvloer. Tijd dus om een oorkonde uit te reiken, want de steun aan Koffie met Zorg BV is iets om trots op te zijn!

links : Erik de Heer (werknemer Koffie met Zorg BV)
rechts : Piet van Veelen (directeur/eigenaar Vedotec BV)


Vedotec BV in het kort :

Vedotec
is dé toonaangevende leverancier van systeemonafhankelijke componenten voor de elektro-, meet- en regeltechniek.

Vedotec als adviseur

Bij het ontwerpen van installaties in nieuwbouw of renovaties kan Vedotec uw betrouwbare adviseur zijn om een juiste materiaalkeuze te maken. Ook helpen we u graag bij het op elkaar afstemmen van componenten. Hiervoor is ook onze catalogus “De Dikke Blauwe” een goed hulpmiddel. We sturen u onze catalogus graag toe! Uiteraard zijn op de meer duurzame variant op internet onze producten te bekijken.

Vedotec als partner

U zoekt een partner waar u een project kunt neerleggen. U stelt daarbij naast een goede prijs ook belang in meedenken bij alle processen van aanpassen van een product tot een correcte logistieke afhandeling. Vedotec heeft bewezen dat ze ook bij dit soort complexe vraagstukken een betrouwbare partner kan zijn. Graag gaan wij de uitdaging met u aan.

Vedotec support 
Vanwege de toenemende complexiteit van producten en de snelle technologische ontwikkelingen hebben wij een eigen supportafdeling opgericht. Hier wordt u in uw eigen taal snel en deskundig op weg geholpen bij technische vragen, bijvoorbeeld bij startups van een voor u nieuw product. Wij ontzorgen u, zodat u met uw kerntaak bezig kunt zijn: goede installaties aan uw klant leveren.

Samengevat leveren wij u:
·      Hoogwaardige producten
·      Snelle service
·      Technische know how

·      Betrouwbaar partnerschap

Meer weten? Bezoek de website van Vedotec BV.

Ook lekkere koffie drinken? Neem dan eens een kijkje op onze website!