Koffie met Zorg


Koffiebranderij waar "Koffie met Zorg" door zorg bereid wordt.

Pagina's

29 oktober 2015

SCO Diensten

Bij SCO Diensten wordt al enige tijd met plezier onze koffie gedronken, dus hoog tijd voor een certificaat!

Dhr. Daan Broeder van SCO Diensten heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. In zijn wasserij/textiel drukkerij werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met veel plezier. Zijn denk- en werkwijze strookt volledig met die van Koffie met Zorg, en de samenwerking liet niet lang op zich wachten.

Nu geniet iedereen bij SCO Diensten van onze heerlijke koffie, maar biedt deze samenwerking ook mogelijkheden het sociaal ondernemen in de regio op de kaart te zetten, nieuwe mogelijkheden te vinden, het sociaal ondernemen aantrekkelijk te maken voor meer ondernemers.

Van de website van SCO Diensten :

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een sterk groeiend fenomeen, steeds meer overheidsbedrijven maar ook commerciƫle bedrijven hebben dit hoog in het vaandel staan. Buiten de groeiende aandacht die hierbij aan het milieu wordt geschonken, komen ook de zwakkeren in onze samenleving steeds meer in de belangstelling te staan.
SCO diensten steunt deze mensen en geeft hen de kans een fijne werkplek te hebben waardoor hun eigenwaarde wordt vergroot, maar wat ook meer mogelijkheden biedt op de arbeidsmarkt. Door het lestraject, de werkervaring en ons netwerk verwacht SCO diensten deze mensen dichter bij onze samenleving te krijgen en waar mogelijk te helpen aan een baan op de reguliere arbeidsmarkt.


links Arie van Tienhoven (Koffie met Zorg)
midden Daan Broeder (SCO Diensten)
rechts Eric van der Velde (SCO Diensten medewerker drukkerij)

een blik in de wasserij

Koffie met Zorg en SCO Diensten, de perfecte match! Samen hopen wij sterker te staan en deze manier van ondernemen aantrekkelijk te maken voor alle partijen. Winst voor iedereen!