Koffie met Zorg


Koffiebranderij waar "Koffie met Zorg" door zorg bereid wordt.

Pagina's

29 oktober 2015

Osec BV

Naar Purmerend, om een certificaat uit te reiken. Deze keer aan Osec B.V.

Osec staat voor Otten Security en is het resultaat van inmiddels 30 jaar praktijkervaring en ondernemen in de beveiligingsbranche. Osec is leverancier van elektronische beveiligingsproducten op het gebied van Inbraak, CCTW, Toegangscontrole en Brand aan een groot aantal professionele beveiligingsinstallateurs. Op hun beurt voorzien zij hun klanten o.a. van (IP)camera's, netwerkvideorecorders, inbraak- en toegangscontrole systemen en CCTV producten. Hiermee voorziet Osec bedrijfspanden en -terreinen maar ook woonhuizen in heel Nederland van producten die hen helpen bij het beveiligen van hun objecten en eigendommen.

Bij Osec BV wordt Koffie met Zorg gedronken, 'heerlijke koffie voor een gunstige prijs', zoals dhr. Erwin Otten ons vertelde. En dat horen wij bij Koffie met Zorg natuurlijk graag!


Meer weten over Osec BV? Bezoek de website en kijk wat zij te bieden hebben.

Wilt u ook heerlijke koffie drinken voor een gunstige prijs? Bezoek dan onze website voor meer informatie en onze webshop. Door Koffie met Zorg te drinken draagt u uw steentje bij om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een zinvolle dagbesteding te helpen, en mogelijk zelfs door te groeien naar een baan op de reguliere arbeidsmarkt.

Ook u kunt het verschil maken!